Спиране на игрите за неопределено време  
 
€20Betfair
 
 
     
Betfair
 
     
Bwin
 
     
Efbet
 
     
7777
 
     
Winbet
 

OddStorm

OddStorm 

Тук ще намерите една от най-добрите услуги за арбитражи в интернет. Сайтът има българска версия и засича арбитражи с азиатски хендикап, както и среди. Може да избирате измежду три абонаментни плана, най-евтиният от които е само 9 евро. Прекрасно място за професионални играчи.

SportsbooksReview

BookmakersReview

Тук ще намерите класация на всички он-лайн букмейкъри, изготвена от залагащи европейци. Ще разберете кои сайтове са рискови, кои имат добро обслужване и т.н. Винаги проверявайте рейтинга на дадена къща преди да депозирате! При проблем може да пишете на сайта за посредничество в решаването му. Друг подобен сайт е SBR .

Betbrain

BetBrain 

Това е един от най-добрите портали за залагания в световното интернет пространство. Тук ще намерите пълна информация за голяма част от букмейкърите, разяснение за различните видове залози, актуални коефициенти и всичко свързано със залаганията он-лайн. Сайтът предлага и една от най-популярните платени услуги за арбитражи и вече е изцяло преведен на български.

BettingAdvice

BettingAdvice 

Тук ще откриете най-големият форум за залагания в Европа. Потребители от цял свят обменят информация за предстоящи и минали спортни събития. Сайтът предлага и безплатни прогнози на своите типстъри.