Спиране на игрите за неопределено време  
 
€20Betfair
 
 
     
Betfair
 
     
Bwin
 
     
Efbet
 
     
7777
 
     
Winbet
 

Опитай предимствата на Moneybookers! 

Кои са основните предимства?

  • Депозитите се извършват на момента, а тегленията отнемат само броени часове.
  • При повечето букмейкъри липсват каквито и да е такси за депозити и тегления.
  • Над 90% от престижните букмейкъри вече използват Skrill (Moneybookers) като метод за плащане.
  • Може да изпращате и получавате пари от ваши приятели само за 0.50 евро.

Как става тегленето обратно към банковата ми сметка?

Необходимо е да въведете данните на банковата си сметка от My Account/Profile/Manage Bank Accounts. Преди първото теглене обаче трябва да верифицирате сметката си. Това става с натискане на бутона "verify". Системата ви кани да направите фиктивно теглене, което става с натискането на съответния бутон. До 1-3 дни заедно с произволна сума (обикновено 0.01-0.03 лв.) Skrill (Moneybookers) ще ви изпрати и код за верификация на банковата сметка. Трябва да го поискате от служител на банката си и да го въведете на сайта на Skrill (Moneybookers). Вече може да теглите неограничени суми, в зависимост с лимита на сметката си.

Забележка: Кодът за верификация се намира в описанието на плащането и изглежда така "VRFCODE AE64C4". Удебелените символи са тези, които се въвеждат на сайта на Skrill (Moneybookers). Често некомпетентни банкови служители не успяват веднага да намерят кода, но вие трябва да сте настоятелни докато го получите.

Как става тегленето обратно към кредитната ми карта?

За да теглите обратно към картата си, също трябва първо да я верифицирате. Това става още преди първия депозит. За да предотвратят злоупотреби, от Skrill (Moneybookers) изтеглят произволна сума (1.01-2.99) от карата веднага след регистрацията в системата. Вие трябва да проверите в банката или на банкомат каква точно е сумата и да я въведете на сайта на Skrill (Moneybookers). При успех, картата вече е верифицирана и може да депозирате и теглите произволни суми, в зависимост от лимитите на сметката си.

Вече имам Skrill (Moneybookers) сметка, но искам да регистрирам и друг и-мейл?

В никакъв случай не трябва да регистрирате нова Skrill (Moneybookers) сметка, защото рискувате и двете да бъдат блокирани. За целта трябва просто да добавите новия си и-мейл към вече съществуващата сметка. Това става от My Account/Profile/List of email addresses/Add.

Регистрирах се, но не получавам кода за активация на сметката?

Получаването на кода за активация може да отнеме до час и трябва да бъдете търпеливи. В никакъв случай не трябва да регистрирате нова сметка. Ако и след 24 часа не получавате кода е най-добре да се свържете с Skrill (Moneybookers). Имайте предвид, че безплатни пощи като mail.bg не могат да получават писма от Skrill (Moneybookers) и трябва да използвате друг и-мейл.

Изпратих пари на Skrill (Moneybookers), но забравих да напиша референтния си номер?

От Skrill (Moneybookers) използват референтния ви номер, за да захранят сметката ви по-бързо. Дори да сте пропуснали да го въведете в "Описание на плащането", най-вероятно парите да стигнат до вас. При всички случаи обаче е много важно да не правите подобни пропуски, за да си спестите бъдещи главоболия.

Сметката ми в Skrill (Moneybookers) е в различна валута от тази на букмейкъра ми?

Това не е проблем, тъй като от Skrill (Moneybookers) автоматично преобразуват валутата при превода. Добре е обаче валутите да съвпадат, защото в противен случай винаги ще губите съответната сума при преобразуваните на валутите по курса за деня.

Мога ли да използвам и-мейл различен от този в Skrill (Moneybookers) при регистрация с букмейкърите?

Не е препоръчително да правите това, защото при някои букмейкъри могат да възникнат проблеми при тегленията/депозитите. Ако вече се е случило е най-добре да добавите и другия си и-мейл към Skrill (Moneybookers) сметката по описания по-горе начин.

Вече използвам Skrill (Moneybookers), но лимитите на сметката ми са прекалено ниски?

Всеки потребител има личен лимит, който важи за период от три месеца. Има три начина да увеличите лимита си - чрез верифициране на банкова сметка, добавяне на кредитна/дебитна карта и потвърждаване на адрес, чрез изпращане на писмо. Ако сте изпълнили и трите изисквания и все още лимита ви е недостатъчен, винаги може да се свържете с Skrill (Moneybookers) и да поискате увеличение.

Прочетох цялата ви информация, но не намирам отговор?

В такъв случай е най-добре да зададете своя въпрос във автоматичната ни система за контакт с нас или да пишете във форума ни. Бързият отговор е гарантиран!

Опитай предимствата на Moneybookers! Регистрирай се сега! Опитай предимствата на Moneybookers!