Спиране на игрите за неопределено време  
 
€20Betfair
 
 
     
Betfair
 
     
Bwin
 
     
Efbet
 
     
7777
 
     
Winbet
 

Опитай предимствата на Moneybookers! 

Защо Skrill (Moneybookers)?

През последните години Skrill (Moneybookers) се утвърди като най-достъпния, евтин и удобен метод за депозиране в онлайн букмейкърите. Електронният портфейл разби на пух и прах убеждението, че за да залагаш в интернет, трябва задължително да имаш кредитна карта. Благодарение на Skrill (Moneybookers) българският играч може да депозира при почти всеки букмейкър на момента и без никакви такси (почти навсякъде тегленето също е безплатно). Зареждането на Skrill (Moneybookers) сметката става на момента (или до 3 дни с банков превод) и може да струва от 0.00 лв. до 1.00 лв. Тегленето обратно към банковата ви сметка е 1.80 евро и отнема 1-2 работни дни. Безспорно това е най-евтината, бърза и удобна опция за българските играчи.

Стъпка по стъпка

1. Регистрацията е безплатна и отнема не повече от 5 минути. Трябва да въведете данните си на латиница. До няколко минути ще получите и-мейл на електронния си адрес, който ще съдържа код за активация. Не използвайте и-мейли регистрирани в mail.bg, защото създават проблеми! Въвеждате кода и вече може свободно да използвате сметката си. Директен линк към формата за регистрация ще намерите тук.

2. Следващата стъпка е да заредите сметката си в Skrill (Moneybookers). Това може да стане с банков превод, с обикновена дебитна карта през системата на ePay или с кредитна карта. При последните два метода зареждането става на момента, но трябва да минете през кратък процес на верификация. За банков превод влизате в акаунта си и отивате на My Account/upload funds/Bank transfer. Там са данните на банковата сметка, където трябва да изпратите пари. За да бъдете разпознати от системата трябва да включите в "Описание на платежното нареждане" номера отбелязан в червено. Това е вашият индивидуален номер в Skrill (Moneybookers). Може да депозирате само от банкова сметка, регистрирана на същото име като сметката ви в Skrill (Moneybookers).

Опитай предимствата на Moneybookers!

Забележка: Може да изпратите пари от всяка една банка, където имате сметка. Има обаче и много по-удобен метод - www.epay.bg. Това е българската система за онлайн плащания, чрез която може да пазарувате от български електронни магазини, да плащате сметките си или да изпращате пари. Просто трябва да регистрирате най-обикновена дебитна карта Maestro в системата. Преди това трябва да сте разрешили плащания по интернет от който и да е банкомат. Така реално ще залагате при онлайн букмейкърите с най-обикновена дебитна карта.

3. До 1-3 работни дни след изпращането парите вече ще са в сметката ви в Skrill (Moneybookers) и това ще ви е струвало само стотинки за банковия превод. За сравнение, ако изпратите банков превод директно на някой букмейкър, за да захраните сметката си при него, това ще ви струва 10-15 евро. С кредитна карта пък зареждането на сметка в Skrill (Moneybookers) става на момента, но има такса от 1.9% и първо трябва да преминете процеса на верификация.

4. Вече може да зареждате сметките си при почти всички онлайн букмейкъри на момента и без такси. Това обикновено става като отидете на раздела "Депозит" на букмейкъра и изберете като метод за плащане Skrill (Moneybookers). Тегленето също е безплатно и обикновено отнема до 24 ч. Така може да депозирате и теглите на различни места в зависимост от коефициентите за дадено спортно събитие, а парите ви се трупат в Skrill (Moneybookers) сметката.

5. Тегленето от Skrill (Moneybookers) към банковата ви сметка или дебитна/кредитна карта струва само 1.8 евро незвисимо от сумата на превода и отнема 1-3 работни дни.

Опитай предимствата на Moneybookers!Регистрирай се сега! Опитай предимствата на Moneybookers!