Спиране на игрите за неопределено време  
 
€20Betfair
 
 
     
Betfair
 
     
Bwin
 
     
Efbet
 
     
7777
 
     
Winbet


Награден фонд

Mесечният награден фонд е 300 лв. и се плаща по сметка в Skrill. Първите трима във ВИП лигата ще получават 150 лв., разделени по следната схема - 1 - 75 лв. | 2 - 50 лв. | 3 - 25 лв. Първите петима в ПРО лигата - останалите 150 лв. (1 - 50 лв. | 2 - 40 лв. | 3 - 30 лв. | 4 - 20 лв. | 5 - 10 лв.). Всеки участник с обосновани прогнози, завършил с 200 или повече точки получава допълнителни 100 лв.

Формат

Играта е разделена на ВИП лига и ПРО лига. ВИП лигата се състои от 20 участника, като всеки месец петимата с най-слаби резултати изпадат. Тримата най-добри в ПРО лигата пък се промотират директно. Още двама участника ще получават "уайлд кард" според качеството на коментарите и прогнозите им.

При новия формат на играта писането на коментари в ПРО лигата не е задължително, но играчи с липсващи, несъдържателни или неграмотни коментари няма да бъдат промотирани във ВИП лигата.

Правила

 1. Участието в играта е безплатно, състезателите не се ангажират по никакъв начин и всеки желаещ може да се включи.
 2. Забранява се участието на едно лице с две или повече сметки. Употребата на един IP адрес от различни потребители е забранена. Максимум един потребител на домакинство. Честата смяна на IP е крайно нежелателна и може да доведе до дисквалифициране.
 3. Коментари се въвеждат само на кирилица. При липсата на такава на компютъра, може да използвате този сайт. Използването на "Caps Lock" и неграмотното писане (заместване на букви с цифри, правописни/пунктуационни грешки и т.н.) са крайно нежелателни.
 4. Всеки участник стартира месеца с баланс от 0 точки. Той сам определя размера на своите залози - от 0 до 10 т.
 5. Една прогноза не може да печели повече от 25 т.
 6. Разрешени са максимум 50 прогнози в рамките на един месец, като участникът е длъжен да изиграе поне 200 единици (например 20 прогнози с по 10 единици), за да участва в крайното класиране. Разрешени са максимум 10 прогнози в рамките на една календарна дата. Между първата и последната прогноза за месеца трябва да има поне 7 дни разстояние.
 7. Ако балансът на участник падне под -100 т., той е длъжен да спре участието си в играта за месеца. Също така, ако в даден момент имате баланс примерно -84.00, нямате право да залагате повече от 16 т. докато балансът ви не се подобри.
 8. При равенство в точките, предимство има участникът с по-добър процент приход.
 9. Забранява се копирането на коментари от други сайтове или медии.
 10. На едно и също спортно събитие не могат да бъдат залагани повече от 10 т. Изключение правят само индивидуалните спортове с повече от двама участника.
 11. Могат да се въвеждат само прогнози, резултатът от които ще бъде известен най-късно до 30 дни от момента на публикуването.
 12. Не могат да се въвеждат прогнози, ако до старта на събитието остава по-малко от 15 минути.
 13. Всяко нарушение на правилата ще доведе до изтриване на потребител или друго наказание от администрацията на BetBG.
Правила - ВИП лига
 
Важат горните правила, но участниците нямат право да повтарят прогнозите на колегите си в лигата или да подкрепят отбора, за който вече е заложил друг участник. Забранено е използването на коментари, които са били или ще бъдат публикувани на друг сайт. Забранено е публикуването на прогнози без изображение. Изображенията трябва да са свързани със съответното събитие, като честите повторенията са забранени.