Спиране на игрите за неопределено време  

Спиране на игрите за неопределено време

121
#11 ivan4v365     04 April 2018 18:43

slab interes , ne idva li ot slaba reklama ?
581
#12 dod0     04 April 2018 19:20

Според мен трябва да се въведе множествения залог, като пак да има ограничение за общия коеф.
1141
#13 penkao     07 April 2018 21:40

Играта беше най-добрата в даден момент през годините ,но няма никаква промяна с години ,нито надграждане на самия облик на сайта.Като правила имаше едни от най-правилните от почти всички други.Но писането на коментари отказа много играчи,защото се появиха много други игри, които не изискват коментари с много по големи награди.Затова трябва да се измисли нещо в тази насока и да се улесни и писането и залагането ,защото отнема доста време докато пуснеш прогноза,картинка,да намериш нужния мач в менюто ,да видиш дали някой не го е играл преди теб и още....Ако се появи с нова платформа и визия с надежден спонсор има шанс отново да стане една от най-добрите игри.
2111
#14 brazileca     12 April 2018 16:37

Играта като цяло няма еквивалент, поне аз не съм срещал подобен формат(поправете ме ако бъркам).
Кой каквото и да казва, няма ли спонсор, няма да има и голям интерес. Наградния фонд доста намаля, а с това и участниците. Формата е интересен, но реално на доста от участниците им е доста мързеливо за това е това отношение към ВИП лигата. Ако имаше 3-о повече пари във ВИП-а гарантирам че ще се върне и интригата в ПРО и конкуренцията за ВИП местата. Но трябва малко да се затегнат коланите за да има издържан вид играта.
Дано има скоро спонсор
21
#15 sirbobsan     15 April 2018 13:22

За мен рязката промяна в интереса не е толкова до наградния фонд колкото до пазарите които се предлагат в момента има доста играчи които не играят на прогноза 1 х2 или под/над голове и с оставянето на само тези пазари загубихте голяма част от тази аудитория. Тенденциятта в последно време при повечето играчи е да се залага на корнери, картони дали ще има дуспа в мача и още много такива разнообразни залози като пърчи голмайстор, да вкара по което и да е време в мача преди отстраняването им въпреки, че пак не се пишеха прогнози предполагам ,че интереса е по-голям.Аз също съм в добавянето на множествен залог като коефициента да е ограничен,също така ако има и възможност за някой от най-използваните системи от сорта 2/3,3/3. като при множествения коефициент може да се въведе ограничение максимум 3 мача и коефициент не поголям от 10,също може и да се ограничи броя мачове за месеца на 30 така по малко хора ще рискуват с прекалено големите коефициенти (това са само идеи може да се пусне вот между потребителите с някой идеи и така да се реши точно какъв да е регламента на играта и какви пазари да играят така и интереса би следвало да е по голям) надявам се да съм помогнал с идеи. Иначе браво за играта беше интересна надявам се скоро всичко да се оправи да има стабилен спонсор и голям интерес от играчи.
Потребители, които преглеждат раздела в момента - регистрирани (0), гости (1):
Отиди на: